ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ - Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά | Φαίδωνας Βόβολης

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ποτέ δεν είπαμε ότι δεν υπάρχει ιός. Ας "παίζουν" μόνοι τους αυτό το "παιχνίδι". Δεν ακολουθούμε σε τέτοιου είδους τεχνικές και επικοινωνιακές μεθόδους.

Εμάς, μας ενδιαφέρει μόνο η αλήθεια και η προστασία της ζωής και των Δημοκρατικών ελευθεριών των πολιτών.

Είπαμε, λοιπόν, ότι "ναι υπάρχει ιός" όπως όμως υπάρχουν και άλλοι ιοί και χρειάζεται ίσως περισσότερη προσοχή ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες. Αντιδράσαμε στα μέτρα και στις τεχνικές "σκληρού lockdown", αντιδράσαμε στην τρομοκρατία που δημιουργήθηκε από τα ΜΜΕ επισημαίνοντας ότι "πίσω από το ιό" κρύβεται "έντεχνη" πολιτική διαχείριση με την οποία σαφώς και δεν συμφωνούμε και αυτός είναι ο λόγος που αντιδράσαμε.

Σε ότι είπαμε μέχρι τώρα, στο 99% για να μην πούμε 100% έχουμε επαληθευθεί και όπως ο καθένας μπορεί πλέον να παρατηρήσει ο ιός δεν μεταδίδεται σε "ακτίνες χιλιομέτρων", τα κρούσματα δεν σημαίνουν  κάτι και πολύ περισσότερο ας αναρωτηθούμε πως γίνεται με 100 - 500 κρούσματα να κλείνουμε μια χώρα με αντιδημοκρατικές πρακτικές και ξαφνικά ενώ έχουμε 2000 -  4000 κρούσματα τα πάντα να ανοίγουν και τα κρούσματα ως δια μαγείας να εξαφανίζονται.

Αν όλα αυτά γίνονται για τον τουρισμό, τότε λυπούμαστε ακόμα παραπάνω καθώς το κράτος συμπεριφέρεται στους πολίτες του σαν να πρόκειται για "ιθαγενείς".

Οπότε ξεκαθαρίζουμε ότι ιός υπάρχει όπως όμως υπάρχουν και άλλες ιώσεις αλλά δεν αντιμετωπίζεται με αυτά τα τραγικά μέτρα και επίσης ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ότι το κίνημα "Ελεύθεροι Ξανά" θα αντιδρά και δεν πρόκειται να αφήσει την χώρα και τη Δημοκρατία να γίνουν έρμαια στα χέρια κανενός.

Μαζί θα αντιδράμε, μαζί θα κερδίζουμε πίσω τη χώρα και τη ζωή μας με όρους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΓΝΩΣΗΣ!

Με εκτίμηση,
"Ελεύθεροι Ξανά"
Δυο λόγια μόνο.
Ξέρω τι νιώθετε.. Το λαμβάνω μέσα από τα μηνύματά σας καθημερινά.  Μια προσπάθεια απώλειας της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σας.  Μια φατρία κάποιων οικονομικά ισχυρών, χειραγωγεί τα πάντα και θέλει να μας αλλάξει και να κάνει χρησικτησία στις ζωές μας.

Στις δύσκολές εποχές της εμφάνισης των ιώσεων, μέσα στις ΜΕΘ ποτέ δεν έμπαινε ο οποιοσδήποτε και κυρίως ΜΜΕ, για να κάνουν "πάρτυ" με ταλαιπωρημένους ανθρώπους με σκοπό τον φόβο.

Οι ΜΕΘ κάθε ετος τετοιο καιρό είναι δυσεύρετες.  Όλα αυτά γνωστά. Αποτελεί προσβολή για τους ηλικιωμένους που δήθεν "φροντίζουν", όλη αυτή η συμπεριφορά.  Όλο και λιγότεροι πλέον πείθονται πως με αφορμή μια ίωση, προσπαθούν "δια της βίας", του τρόμου, των απειλών και των προστίμων να μας σώσουν.

Επίσης η προσπάθεια "ποινικοποίησης" της αντίθετης γνώμης, οι ύβρεις προς τον λαό για δήθεν συνωμοσιολόγους, δεν πιάνουν πια. Δεν τους απέμεινε κάτι παρά ωμή βία και τρόμος.  Γιαυτό βγήκαμε...ΜΠΡΟΣΤΑ.  Ιατροί, δικηγόροι, επιστήμονες από όλα τα φάσματα και πολύς λαός ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ παγκοσμίως ενάντια στην λαίλαπα των παγκοσμιοποιητών.  ΔΕΝ θα περάσουν αυτά που θέλουν.  Θέλω από εσάς... Να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Να μην αφήσετε κανεναν φόβο να κυριαρχήσει. Να μην διχάζεστε με τον κόσμο. Ότι κάνουμε κι οτι θα γίνει θα είναι διότι και έχουμε πολλά να ζήσουμε ακόμα και για να μην μας ρωτήσουν αυριο τα ΠΑΙΔΙΑ, το ΜΕΛΛΟΝ της Ελλάδας, "τι κάνατε εσείς τότε";

Ναι είναι παγκόσμιο το θέμα (δεν θα γινόταν κι αλλιώς) αλλα το θέμα είναι... "Ποιο είναι το θέμα"!

Έχουμε αντιληφθεί τι γίνεται. Τιποτα περίεργο. Τιποτα "συνωμοσιολογικό". Απλά δε θα περάσει!  Για το κέφι του μικρού παιδιού που θέλω να βλέπω. Για τον Έλληνα εργαζόμενο που πρεπει να ζήσει ωραία στην χώρα του. Για το όμορφο χαμόγελο της Ελληνίδας Γυναίκας που φαίνεται καλύτερα χωρίς μάσκες...

Με εκτίμηση,
Φαίδων Βόβολης
Επικεφαλής κινήματος
"Ελεύθεροι Ξανά"
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Μάθετε πώς θα γίνεις μέλος στο κίνημα Ελεύθεροι ξανά πατώντας στο ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Επιστροφή στο περιεχόμενο