ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ - Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά | Φαίδωνας Βόβολης

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τομεάρχες του κινήματος "Ελεύθεροι Ξανά".
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον υπεύθυνο τομέα του κινήματος "Ελεύθεροι Ξανά" για το αντίστοιχο τμήμα που σας ενδιαφέρει.

Νικηφόρος Παπαδόπουλος
ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ovidius Constanta στη Ρουμανία. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Ακτινοδιαγνωστική στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ. Αντιπρόεδρος της εταιρείας Actionmed και μέλος της ιατρικής ομάδας αθλητών kickboxing Ελλάδος. Ιατρός αγώνων και μαχητικών αθλημάτων.
Τζένη Mπακομήτρου
ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
Επαγγελματίας του τουρισμού, με 28 χρόνια εμπειρίας στον τουριστικό κλάδο. Διπλωματούχος της τουριστικής σχολής του κολλεγίου ΑΚΤΟ. Μιλά αγγλικά και γερμανικά. Υπήρξε συνιδιοκτήτρια μεγάλου τουριστικού γραφείου με παραρτήματα σε Ελλάδα, Ευρώπη και Μέση Ανατολή.
Μάνος Μ. Καλημεράκης
ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Πτυχιούχος Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστήμης της Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού 1998, με εξειδίκευση στην Πετοσφαίριση - Προπονητής Πετοσφαίρισης. Εργάζεται, ως Αναπληρωτής Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση από το 2003 & ως προπονητής από το 1991.
Ελένη Κυνηγού
ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη Χρηματοοικονομική Λογιστική και στο Μάρκετινγκ. Κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στα προγράμματα «Μάρκετινγκ & Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες» (Ο.Π.Α.) και «Η επιχειρηματικότητα στην πράξη» (Ε.Κ.Π.Α). Εργάσθηκε στη μεγαλύτερη ελληνική Τράπεζα επί 28 έτη, όπου κατά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απασχολήθηκε σε θέσεις που είχαν σχέση με επιχειρήσεις (χρηματοδοτήσεις, Relationship Manager μεσαίων επιχειρήσεων κ.ά.) και ως εκ τούτου γνωρίζει σε βάθος τις συνθήκες της αγοράς.
Μαρία Παναγιώτου
ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Σπούδασε Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ1. Είναι απόφοιτη Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με άσκηση επαγγέλματος στον Γενικό Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας.   Ασκεί μάχιμη Δικηγορία και διατηρεί δικό της Δικηγορικό γραφείο στην Αττική. Έχει επιμορφωθεί με πιστοποιητικά παρακολούθησης στους τομείς του Εμπορικού Δικαίου, Οικονομικό Δίκαιο και Κανονισμοί, στο London School of Economics and Political Science (LSE).
Αριστείδης Ιωακείμ
ΤΟΜΕΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
Γεννήθηκε στον Κορυδαλλό Αττικής στις 22 Σεπτεμβρίου  1975. Επιχειρηματίας  με  τεχνική εταιρεία από το 2003 έως σήμερα με εξειδίκευση στα δημόσια και ιδιωτικά κατασκευαστικά  έργα. Επίσης δραστηριοποιειται μέσω δυο ακόμα εταιρειών στις οποίες προεδρεύει με αντικείμενο earthmoving works και car rentals.
Βαγγέλης Τσαγκαράκης
ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Είναι απόφοιτος του Γεωλογικού τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού.
Η αγάπη του για συνεισφορά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών του, τον οδήγησαν στην απόφαση να συμμετάσχει ενεργά προς αυτή την κατεύθυνση και να εκλεγεί κοινοτικός σύμβουλος Σταμάτας, αλλά και δημοτικός σύμβουλος Διονύσου.
Ιωάννης Σακκάς
ΤΟΜΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
Γεννήθηκε στη Μεσσηνία και είναι κάτοικος Ηλιούπολης Αττικής.
Είναι Αξιωματικός (ε.α) του Πολεμικού Ναυτικού.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, εκπαιδεύτηκε σε σχολές των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και του ΝΑΤΟ (SanAntonio, Florida, Washingtonstate, Γερμανία).
Υπηρέτησε σε μάχιμες υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού και στα Γενικά Επιτελεία του ΓΕΝ, ΓΕΕΘΑ και στο ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.
Είναι μέλος στο Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ) και στο Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας (ΕΛΚΙΣ)
Διαθέτει διοικητικές ικανότητες, πολυετή εργασιακή εμπειρία και είναι εξειδικευμένος στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (human resources management).
Εκτός της μητρικής του γλώσσας μιλάει Αγγλικά.
Είναι παντρεμένος και έχει δυο γιους.
Είναι αυτοδημιούργητος και ως Έλληνας νιώθει ιδιαίτερη αγάπη και υπερηφάνεια για την πατρίδα και έχει τη διάθεση για ουσιαστική προσφορά και πιστεύει ότι είναι ανάγκη να αποκατασταθεί η «χαμένη» αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Δημήτρης Φιλιππής
ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Γεννήθηκε στην Φρανκφούρτη Γερμανίας 6 Δεκεμβρίου 1968.
Επιχειρηματίας , Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής  σε εταιρεία, Παροχής Ηλεκτρονικής Ασφάλειας  απο το 1994.
Κύκλος σεμιναρίων με  ειδικότητα πρόληψη και διαχείριση προβλημάτων και ανάπτυξη δεξιοτήτων στον τομέα ασφάλιας - πυρασφάλειας - συστημάτων ασφάλειας κλειστών κυκλωμάτων & αυτοματισμών.

Μαρία Μπαριτάκη
ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Συγγραφέας - Δημοσιογράφος, με τηλεοπτική παρουσία και πλήθος αρθρογραφήσεων στον έντυπο και στον ηλεκτρονικό τύπο. Βραβευμένη λογοτέχνης, με πρώτες διακρίσεις από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών και πλούσια φιλανθρωπική δράση.

Άννα Μαρία Παπαβασιλείου
ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Απόφοιτη του Α.Π.Θ. τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής, επίσης του τομέα Coaching Leadership στο Ε.Κ.Π.Α.
Μιλά αγγλικά και γερμανικά.
Eργάζεται στον τομέα των διεθνών μεταφορών ως pricing manager.

Πέτρος Φραγκίσκος
ΤΟΜΕΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου του 1975. Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας με τρεις επιχειρήσεις στην διαχείρισή του. Οικογενειάρχης με δύο μικρά παιδιά. Από μικρό πάντα του άρεσαν οι προκλήσεις. Η μεγαλύτερη πρόκληση όμως είναι η απελευθέρωση της Ελλάδας από τους δυνάστες της και η οποία θα γίνει πράξη.
Δημήτρης Παπακυριακού
ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Γεννήθηκε στην Ν. Αρτάκη στις 22 Απριλίου 1968. Είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Ηρακλείου Τμήμα Ηλεκτρονικής και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στα ακόλουθα αντικείμενα: Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α) με κατεύθυνση την Διοίκηση Τηλεπικοινωνιακών Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, MSc στις Ευρωπαϊκές Σπουδές από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών (ΔΕΟΣ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης είναι Υποψήφιος Διδάκτορας στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου της Κρήτης με αντικείμενο διατριβής «Big Data Analytics: Data Mining and Algorithms». Πέραν από τους αλγόριθμους τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν τον Προγραμματισμό και την Σχεδίαση των παράλληλων υπολογιστικών συστημάτων (HPC-High Performance Computing) καθώς και με την Ασύρματη μεταφορά Ενέργειας και φόρτισης Ηλεκτρικών συσκευών.

 
Η επαγγελματική του εμπειρία ανάγεται σε τουλάχιστον 25 χρόνια στον χώρο των Τηλεπικοινωνιών σε Εθνικό και Διεθνές περιβάλλον με σημαντικές θέσεις ευθύνης. Στα πλαίσια της επαγγελματικής του κατάρτισης, έχει επιμορφωθεί με online πιστοποιητικά παρακολούθησης στον τομέα “Ανάλυσης Δεδομένων” από το Harvard University.
Δημήτριος Παγκράτης
ΤΟΜΕΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Με καταγωγή από Κερκυρα, γεννημένος στην Αθήνα  το 1973 δε θα μπορούσε να μην έχει και ο ίδιος το μικρόβιο της μουσικής. Από μικρός ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το αγαπημένο του ραδιόφωνο μέχρι που μεγαλώνοντας έκανε τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα στο χώρο του αυτοκινήτου και της εστίασης. Τα τελευταία χρόνια η ενασχόληση του με δίκη του εταιρία στο τομέα του ταξι και των μεταφορων του έχει δώσει αρκετή εμπειρία ώστε να μπορέσει να αναλάβει τομεάρχης μεταφορων. Η αγάπη του για την Ελλάδα και τους Έλληνες και η θέληση του να βάλει ένα μικρό λιθαράκι έστω στη βελτίωση των συνθηκών στη χώρα μας τον έφερε στους "Ελεύθερους Ξανά".
Φλισκανόπουλος Αλέξανδρος
ΤΟΜΕΑΣ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΠΑΛΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Απόφοιτος του Πανεπιστημίου των σπουδών του Μπάρι Ιταλίας, University of Bari Aldo moro, Bachelor degree,τίτλος σπουδών Φιλοσοφίας, Ψυχολογίας, Παιδαγωγικής (ΦΠΨ).
Δεύτερος κύκλος σπουδών,  εγγραφή στην νομική σχολή του University of Bari Aldo moro, LLB low studies, στη νομική σχολή του Πανεπιστήμιου των σπουδών του Μπάρι Ιταλίας.-
- Σεμινάριο ΔΟΥ ευρωπαϊκές σπουδές επικοινωνιολογιας, επικοινωνίας και δημοσιογραφίας
( ακαδημαϊκοί καθηγητές ΜΜΕ).
- Εταιρικό σεμινάριο στο εξωτερικό, Group FERRI, τομέας marketing and development,  εταιρικό σεμινάριο ανάπτυξης στο σύστημα Franchising.
-  Εταιρικό Σεμινάριο στο εξωτερικό, σε ανάπτυξη πωλήσεων και contracting σε συμβόλαια με ναυτιλιακούς και τουριστικούς πράκτορες. Εταιρίες ( ναυτιλιακή στέλεχος, σε ναυτιλιακό και τουριστικό πράκτορα Lorusso Holidays).
Επαγγελματική δραστηριότητα σε ανάπτυξη εταιρείων στο εξωτερικό, Ιταλίας Tour operator.
- Αποκλειστική συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις ναυτιλιακών εταιρειών και τουρισμού.

Στέλεχος επιχειρήσεων
- GROUP FERRI,  υπεύθυνος ανάπτυξης Franchising
Italy - Greece.
- Group mille Idee
Υπεύθυνος ανάπτυξης Franchising italy - Greece.
- Group Lorusso Holidays Tour operator.
-  Διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων.
- Διαχείριση συμβολαίων για τουριστικά καταλύματα.
- Ιδιοκτήτης τουριστικών επιχειρήσεων.
Μιχάλης Χαραμουντάνης
ΤΟΜΕΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και σπούδασε Οικονομικά – Διοικητικό Marketing στο CityCollege of London.
Ομιλεί Αγγλικά και Σερβοκροάτικα και διετέλεσε διοικητικό στέλεχος και μέτοχος σε μεγάλες Ελληνικές Βιομηχανίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Στόχος του να προσφέρει στο τόπο του.
---------------------------------------
Ζητήστε την πληροφόρηση που επιθυμείτε στέλνοντας e-mail
στην ηλεκτρονική διεύθυνση
"info@eleutheroixana.gr"
γράφοντας στο θέμα του μηνύματος σας
το όνομα του τμήματος τομέα που σας ενδιαφέρει.
---------------------------------------

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Μάθετε πώς θα γίνεις μέλος στο κίνημα Ελεύθεροι ξανά πατώντας στο ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Επιστροφή στο περιεχόμενο