ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ - Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά | Φαίδωνας Βόβολης

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μάσκες δεν χρειάζεται να φορά ένας υγιής άνθρωπος. Δεν το λέμε μόνο εμείς. Το αναφέρει και ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας.

Επειδή αντιδρούμε με επιχειρήματα, μελέτες και σοβαρό λόγο στα σχέδια πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν τη στρατηγική του διχασμού των πολιτών.

Αυτοί που φορούν μάσκες εναντίον αυτών που επιλέγουν να μην φορέσουν. Αυτοί που επιθυμούν να εμβολιαστούν εναντίον αυτών που επιλέγουν να μην το κάνουν.  

Ακούστε λίγο.

Σε λογικές διχασμού το κίνημα "Ελεύθεροι Ξανά" δεν έχει καμία θέση.  

Ξεκαθαρίζουμε ότι είμαστε μόνο υπέρ των ελευθεριών του ατόμου.

Ξεκαθαρίζουμε ότι συστήνουμε τη χρήση μάσκας σε φορείς του ιού και σε ευπαθείς ομάδες ιδίως σε κλειστούς χώρους.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν είμαστε κατά των εμβολίων αλλά θα θέλαμε περισσότερες μελέτες και χρόνο ώστε να το συστήσουμε, αν είναι επιστημονικά άρτιο, ανεπιφύλακτα.

Ο εμβολιασμός είναι ιατρική πράξη και δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για την υποχρεωτικότητα του σε κανέναν άνθρωπο.

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν, στηρίζουμε τον πολίτη να αποφασίζει ελεύθερα για το τι επιθυμεί να πράξει για τον εαυτό του ακούγοντας και κρίνοντας μόνος του τα δεδομένα.

Είμαστε μαζί του σε κάθε επιλογή του αρκεί αυτή να μην είναι υποχρεωτική από κανέναν.

Με εκτίμηση,
"Ελεύθεροι Ξανά"
Δυο λόγια μόνο.
Ξέρω τι νιώθετε.. Το λαμβάνω μέσα από τα μηνύματά σας καθημερινά.  Μια προσπάθεια απώλειας της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σας.  Μια φατρία κάποιων οικονομικά ισχυρών, χειραγωγεί τα πάντα και θέλει να μας αλλάξει και να κάνει χρησικτησία στις ζωές μας.

Στις δύσκολές εποχές της εμφάνισης των ιώσεων, μέσα στις ΜΕΘ ποτέ δεν έμπαινε ο οποιοσδήποτε και κυρίως ΜΜΕ, για να κάνουν "πάρτυ" με ταλαιπωρημένους ανθρώπους με σκοπό τον φόβο.

Οι ΜΕΘ κάθε ετος τετοιο καιρό είναι δυσεύρετες.  Όλα αυτά γνωστά. Αποτελεί προσβολή για τους ηλικιωμένους που δήθεν "φροντίζουν", όλη αυτή η συμπεριφορά.  Όλο και λιγότεροι πλέον πείθονται πως με αφορμή μια ίωση, προσπαθούν "δια της βίας", του τρόμου, των απειλών και των προστίμων να μας σώσουν.

Επίσης η προσπάθεια "ποινικοποίησης" της αντίθετης γνώμης, οι ύβρεις προς τον λαό για δήθεν συνωμοσιολόγους, δεν πιάνουν πια. Δεν τους απέμεινε κάτι παρά ωμή βία και τρόμος.  Γιαυτό βγήκαμε...ΜΠΡΟΣΤΑ.  Ιατροί, δικηγόροι, επιστήμονες από όλα τα φάσματα και πολύς λαός ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ παγκοσμίως ενάντια στην λαίλαπα των παγκοσμιοποιητών.  ΔΕΝ θα περάσουν αυτά που θέλουν.  Θέλω από εσάς... Να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Να μην αφήσετε κανεναν φόβο να κυριαρχήσει. Να μην διχάζεστε με τον κόσμο. Ότι κάνουμε κι οτι θα γίνει θα είναι διότι και έχουμε πολλά να ζήσουμε ακόμα και για να μην μας ρωτήσουν αυριο τα ΠΑΙΔΙΑ, το ΜΕΛΛΟΝ της Ελλάδας, "τι κάνατε εσείς τότε";

Ναι είναι παγκόσμιο το θέμα (δεν θα γινόταν κι αλλιώς) αλλα το θέμα είναι... "Ποιο είναι το θέμα"!

Έχουμε αντιληφθεί τι γίνεται. Τιποτα περίεργο. Τιποτα "συνωμοσιολογικό". Απλά δε θα περάσει!  Για το κέφι του μικρού παιδιού που θέλω να βλέπω. Για τον Έλληνα εργαζόμενο που πρεπει να ζήσει ωραία στην χώρα του. Για το όμορφο χαμόγελο της Ελληνίδας Γυναίκας που φαίνεται καλύτερα χωρίς μάσκες...

Με εκτίμηση,
Φαίδων Βόβολης
Επικεφαλής κινήματος
"Ελεύθεροι Ξανά"
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Μάθετε πώς θα γίνεις μέλος στο κίνημα Ελεύθεροι ξανά πατώντας στο ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Επιστροφή στο περιεχόμενο