ΓΙΝΕ ΦΙΛΟΣ - Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά | Φαίδωνας Βόβολης

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Γίνε φίλος του κινήματος "Ελεύθεροι Ξανά".
Όσοι επιθυμούν να είναι φίλοι του κινήματος "Ελεύθεροι Ξανά" και προς στιγμήν δεν μπορούν να μετέχουν ενεργά στις εκλογικές διαδικασίες του αλλά έχουν τη διάθεση να προσφέρουν με την γνώση και την εμπειρία τους στην συγκεκριμένη προσπάθειά, εγγράφονται αυτοπροσώπως ή ηλεκτρονικά στο μητρώο φίλων.
Στην αίτηση περιλαμβάνεται απαραιτήτως δήλωση περί ανεπιφύλακτης αποδοχής των όρων του άρθρου 3 του καταστατικού του κινήματος "Ελεύθεροι Ξανά".
Με την εγγραφή σας στο μητρώο των φίλων του κινήματος, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, αποκτάτε το δικαίωμα να καταθέσετε προτάσεις και ιδέες στα όργανα του φορέα προς συζήτηση και αξιολόγηση αυτών.
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την ολοκλήρωση των διαδικασιών ένταξής σας στο κίνημα "Ελεύθεροι Ξανά".
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Γνωρίζω το κίνημα.

Επιθυμώ να γίνω φίλος του κινήματος.

Άρθρο 3: Ορισμός Φίλου 3.2. Φίλοι του κινήματος "Ελεύθεροι Ξανά" μπορούν να γίνουν Έλληνες ή απόδημοι Έλληνες που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους και δεν είναι μέλη σε άλλο πολιτικό κόμμα ή φορέα.
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Μάθετε πώς θα γίνεις μέλος στο κίνημα Ελεύθεροι ξανά πατώντας στο ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Επιστροφή στο περιεχόμενο