10 ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ - ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ - Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά | Φαίδωνας Βόβολης

Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΟΙ ΔΕΚΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ”
ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ
 
Γνωρίζουμε σε κάθε περίπτωση ότι το κράτος έχει συνέχεια και ότι οι υπογραφές των προηγούμενων δεσμεύουν και τους επόμενους.

Σαφώς και θα σεβαστούμε τις ελληνικές δεσμεύσεις αλλά όπου μπορούμε θα επιχειρήσουμε να αλλάξουμε τα πράματα με τη νόμιμη φυσικά διαδικασία.

Σε κάθε περίπτωση όμως σας ενημερώνουμε για δέκα (10) δεσμεύσεις του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” και προσωπικά του επικεφαλής του, κ. Φαίδωνα Βόβολη οι οποίες θα γίνουν πράξη την επόμενη ημέρα της ανάληψης της κυβέρνησης.

Στην αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει άμεση παραίτηση.

Παράγουμε νέα πολιτική με σκοπό και αποκλειστικό στόχο την ανακούφιση της καθημερινότητας των πολιτών και την πραγματική προστασία των Δημοκρατικών ελευθεριών του ατόμου.

“Ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη και η ενσυναίσθηση μεταξύ κράτους και πολιτών είναι οι τρεις λέξεις που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολιτικό αφήγημα του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά”.”

Δέσμευση πρώτη.
ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Με απλά λόγια…
Ο πολίτης της Ελλάδας είτε είναι Έλληνας είτε αλλοδαπός υπήκοος θα συνεργάζεται, θα συναλλάσσεται και θα συμπεριφέρεται αμοιβαία με το ελληνικό κράτος στα πλαίσια του απόλυτου σεβασμού και της απόλυτης αξιοπρέπειας όπως ορίζει άλλωστε και η συνταγματική νομιμότητα.Δέσμευση δεύτερη.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΑΤΡΙΚΟ  Ή ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ

Με απλά λόγια…
Ο πολίτης της Ελλάδας είτε είναι Έλληνας είτε αλλοδαπός δεν θα μπορεί κανείς να τον αναγκάσει στην οποιαδήποτε ιατρική πράξη και φυσικά δεν θα του ζητηθεί ποτέ και για κανέναν λόγο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή άλλου αποδεικτικού καθώς πρόκειται για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα υγείας.
Δέσμευση τρίτη.
ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

Με απλά λόγια…
Ο πολίτης της Ελλάδας είτε είναι Έλληνας είτε αλλοδαπός θα μπορεί να είναι σίγουρος ότι ποτέ και για κανέναν λόγο δεν θα μπορεί το κράτος ή μια τράπεζα να του δεσμεύσει ή του κατασχέσει την κατοικία ή την επιχείρηση που δημιούργησε αποδεδειγμένα με κόπο και ιδρώτα.
Δέσμευση τέταρτη.
ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ

Με απλά λόγια…
Ο πολίτης της Ελλάδας είτε είναι Έλληνας είτε αλλοδαπός δεν θα βιώσει, ουσιαστικά ξανά διακοπή ρεύματος ή νερού καθώς ορίζονται όρια λογικά που επιτρέπουν την εξόφληση των οφειλών προς τις αντίστοιχες παροχές.
Δέσμευση πέμπτη.
“ΝΕΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΖΩΗΣ” - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Με απλά λόγια…
Ο πολίτης της Ελλάδας είτε είναι Έλληνας είτε αλλοδαπός θα μπορεί μέσα σε ένα ιδανικό κλίμα συνεννόησης με το κράτος να ρυθμίσει όλες του τις οφειλές και να κερδίσει μια “δεύτερη ευκαιρία”.
Δέσμευση έκτη.
ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΕΙΝΗ Η ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Με απλά λόγια…
Αντί να χτίζουμε “βίλλες με πισίνες” όπως ισχύει μέχρι σήμερα για ένα μέρος του πολιτικού προσωπικού της χώρας θα χτίσουμε την Ελλάδα που ονειρευόμαστε με ιατρούς και δασκάλους σε κάθε σημείο της χώρας.
Δέσμευση έβδομη.
ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ “ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ”

Με απλά λόγια…
Ο πολίτης της Ελλάδας είτε είναι Έλληνας είτε αλλοδαπός θα έχει μία κάρτα ασφάλισης η οποία θα είναι συνδεδεμένη με έναν τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του στον οποίο θα καταθέτει ο ίδιος τα χρήματα για τα ένσημα του. Όταν θα συνταξιοδοτηθεί, το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί μαζί με την αντίστοιχη επιδότηση του κράτους με βάση το ύψος των συντάξεων εποχής θα αποτελεί από την πρώτη ημέρα κιόλας (σκεφτείτε τι συμβαίνει σήμερα με τους χρόνους έκδοσης συντάξεων) μια αξιόλογη και αξιοπρεπή σύνταξη για τον ασφαλισμένο πολίτη.
Δέσμευση όγδοη.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Με απλά λόγια…
Ο πολίτης της Ελλάδας είτε είναι Έλληνας είτε αλλοδαπός θα μπορεί να απολαμβάνει στα πλαίσια της απόλυτης ισότητας και αξιοπρέπειας εντελώς δωρεάν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ιατρικής περίθαλψης.
Δέσμευση ένατη.
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ

Με απλά λόγια…
Τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, ο εκκλησιασμός,  ο σεβασμός και στις υπόλοιπες χριστιανικές εορτές και στη χριστιανική πίστη γενικότερα θα συνεχίσουν για πολλά χρόνια ακόμα να αποτελούν δεδομένα για τον ελληνικό λαό και φυσικά δεν θα αλλάζουν ή θα τροποποιούνται εντέχνως αρνητικά με διάφορες αφορμές όπως συνέβη στην περίπτωση του ιού.
Δέσμευση δέκατη.
ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Με απλά λόγια…
Η Ελλάδα συνεχίζει να είναι μια ελεύθερη χώρα που επιθυμεί να υποστηρίζει το σεβασμό στις ελευθερίες του ατόμου και το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη αλλά ως κράτος θα καταστήσει παγκοσμίως σαφές ότι μπορεί να δεχτεί μόνο έναν συγκεκριμένο αριθμό νόμιμων μεταναστών οι οποίοι θα διέπονται από τους κανόνες νομιμότητας που ισχύουν για όλους τους πολίτες της χώρας.


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Μάθετε πώς θα γίνεις μέλος στο κίνημα Ελεύθεροι ξανά πατώντας στο ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Επιστροφή στο περιεχόμενο