Ελεύθεροι Ξανά - Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά | Φαίδωνας Βόβολης

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με τις δηλώσεις του νυν πρωθυπουργού για τις "αμοιβαίες υποχωρήσεις" με την Τουρκία.

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με τις δηλώσεις του νυν πρωθυπουργού για τις "αμοιβαίες υποχωρήσεις" με την Τουρκία.
28/9/2021

Δήλωση του Επικεφαλής του κινήματος "Ελεύθεροι Ξανά" Φαίδωνα Βόβολη για τις Γερμανικές εκλογές.

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου. Δήλωση του Επικεφαλής του κινήματος "Ελεύθεροι Ξανά" Φαίδωνα Βόβολη για τις Γερμανικές εκλογές.
27/9/2021

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με την δήλωση του υπουργού ανάπτυξης για τις συγχωνεύσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με την δήλωση του υπουργού ανάπτυξης για τις συγχωνεύσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
24/9/2021

Σχετικά με δηλώσεις της Υπ. Παιδείας για διατάξεις προστασίας εκπαιδευτικών σε μηνύσεις εναντίων τους «αρνητών γονέων».

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου - Τομέα Παιδείας σχετικά με δηλώσεις της Υπ. Παιδείας για διατάξεις προστασίας εκπαιδευτικών σε μηνύσεις εναντίων τους «αρνητών γονέων».
22/9/2021

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου - Τομέα Παιδείας σχετικά με τα νέα ισχύοντα μέτρα υγειονομικής επιτήρησης & ασφάλειας, μαθητών & εκπαιδευτικών με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου - Τομέα Παιδείας σχετικά με τα νέα ισχύοντα μέτρα υγειονομικής επιτήρησης & ασφάλειας, μαθητών & εκπαιδευτικών με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
13/8/2021

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου για τις εξαγγελίες του νυν πρωθυπουργού στη ΔΕΘ κατά την σημερινή ομιλία του.

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου για τις εξαγγελίες του νυν πρωθυπουργού στη ΔΕΘ κατά την σημερινή ομιλία του.
11/8/2021

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου - Τομέα Παιδείας, σχετικά με τον διαχωρισμό των εκπαιδευτικών για την υποχρέωση διενεργείας 2 εργαστηριακών ελέγχων - Rapid εβδομαδιαίως, με την επιβάρυνση του κόστους.

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου - Τομέα Παιδείας, σχετικά με τον διαχωρισμό των εκπαιδευτικών για την υποχρέωση διενεργείας 2 εργαστηριακών ελέγχων - Rapid εβδομαδιαίως, με την επιβάρυνση του κόστους.
11/8/2021

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Τομέα Παιδείας, για την επέκταση των έμμεσων υποχρεωτικοτήτων σε μαθητές 12-17 με πειθώ τα "δώρα" σε όσους προβούν σε προληπτική ιατρική πράξη, τον εμβολιασμό.

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Τομέα Παιδείας, για την επέκταση των έμμεσων υποχρεωτικοτήτων σε μαθητές 12-17 με πειθώ τα "δώρα" σε όσους προβούν σε προληπτική ιατρική πράξη, τον εμβολιασμό.
10/8/2021

Σχετικά με την... "ομαλή αποιδρυματοποίηση των παιδιών" της υφυπουργού εργασίας.

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με την αναστολή της διαδικασίας Πειθαρχικής Δίωξης του Επικεφαλής του κινήματος από τον ΙΣΑ.
10/8/2021

Αναστολή της διαδικασίας Πειθαρχικής Δίωξης του Επικεφαλής του κινήματος από τον ΙΣΑ.

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με την αναστολή της διαδικασίας Πειθαρχικής Δίωξης του Επικεφαλής του κινήματος από τον ΙΣΑ.
4/8/2021

Σχετικά με την παραπληροφόρηση ορισμένων συστημικών ΜΜΕ για το πρόσωπο του Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδωνα Βόβολη.

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με την παραπληροφόρηση ορισμένων συστημικών ΜΜΕ για το πρόσωπο του Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδωνα Βόβολη.
30/7/2021
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Μάθετε πώς θα γίνεις μέλος στο κίνημα Ελεύθεροι ξανά πατώντας στο ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Επιστροφή στο περιεχόμενο