Ραδιοφωνική συνέντευξη του κ. Φαίδων Βόβολη στην εκπομπή "Ορίζοντας των γεγονότων"

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ραδιοφωνική συνέντευξη του κ. Φαίδων Βόβολη στην εκπομπή "Ορίζοντας των γεγονότων"

Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά | Φαίδωνας Βόβολης
Δημοσιεύθηκε από Ελεύθεροι Ξανά - Φαίδων Βόβολης σε Δελτία Τύπου · 11 Νοέμβριος 2022
Συνέντευξη του κ. Φαίδωνα Βόβολη στον ραδιοφωνικό σταθμό Antenna Star, καλεσμένος του κ. Φώτη Μπερίκου και στην εκπομπή του "Ορίζοντας των γεγονότων"
Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με συνέντευξη που παραχώρησε ο Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδων Βόβολης στον ραδιοφωνικό σταθμό Antenna Star, καλεσμένος του κ. Φώτη Μπερίκου και στην εκπομπή του "Ορίζοντας των γεγονότων".

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα το πρωί ο Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδων Βόβολης στον ραδιοφωνικό σταθμό Antenna Star, καλεσμένος του κ. Φώτη Μπερίκου στην εκπομπή "Ορίζοντας των Γεγονότων".

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βόβολης τόνισε πως ο κόσμος θα εκτιμήσει έναν που θα τραβήξει μπροστά. Που έχει την οργάνωση, τον κόσμο, την αύρα. Ταυτόχρονα ανακοίνωσε πως "Ελεύθεροι Ξανά" θα έχουν πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα.

Ο κ. Βόβολης απαντώντας σε ερωτήσεις ακροατών, είπε πως δεν είναι πειραματισμός να μπουν νέες δυνάμεις στη Βουλή, και σίγουρα πιο καθαρές από όσες υπάρχουν, τονίζοντας μάλιστα πως είναι καιρός για αλλαγές. "Καιρός να βάλουμε την ηθική στην Πολιτική. Τώρα είναι η ώρα. Οι εκλογές είναι τον Ιούνιο."

Σε ερώτημα σχετικά με τις υποκλοπές και πως οι πολίτες βλέπουν την επικοινωνιακή στρατηγική των ΜΜΕ, ο κ. Βόβολης ανέφερε πως "οι υποκλοπές δείχνουν το ποιόν των ανθρώπων. Δεν είναι όμως το κύριο πρόβλημα που απασχολεί τους πολίτες. Οι πολίτες δεν μπορούν να επιβιώσουν", ενώ παραδέχθηκε πως οι πολίτες είναι εύλογο να είναι καχύποπτοι απέναντι σε ένα, νέο κίνημα, λέγοντας πως "το κίνημα αντιμετωπίζει όλη την καχυποψία της τελευταίας 45ετίας. Και είναι λογικό." Γι αυτό και υποσχέθηκε πως "θα δειχθούν τα εκκαθαριστικά των στελεχών στην αρχή και στο τέλος."

Ολοκλήρωσε δε την συνέντευξή του δίνοντας το μήνυμα για την Πολιτική που ασκεί το κίνημα "Ελεύθεροι Ξανά", λέγοντας: "Κάνουμε έναν συγκερασμό πολιτικών, - όχι προσώπων-, για την Ελλάδα του 2050. Στην Πολιτική όλοι πρέπει να αναμειχθούμε."

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βόβολη, πατώντας στον πιο κάτω σύνδεσμο:
https://youtu.be/Lrr-ahJCFT

Εκπρόσωπος Τύπου: Μάντυ Σεβαστού (6907 945155)
Στοιχεία επικοινωνίας:
www.eleutheroixana.gr
deltiatypou@eleutheroixana.grΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Μάθετε πώς θα γίνεις μέλος στο κίνημα Ελεύθεροι ξανά πατώντας στο ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Επιστροφή στο περιεχόμενο