Ελεύθεροι Ξανά - Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά | Φαίδωνας Βόβολης

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σχετικά με την Επίσκεψη του Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδωνα Βόβολη στη Βόρεια Ελλάδα.

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με την Επίσκεψη του Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδωνα Βόβολη στη Βόρεια Ελλάδα.
26/10/2021

Απάντηση της Εκπροσώπου Τύπου του κινήματος κ. Μάντυ Σεβαστού, στην δημοσίευση απόφασης του ΠΙΣ για την εξάμηνη αναστολή της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος του Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδωνα Βόβολη.

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με την απάντηση της Εκπροσώπου Τύπου του κινήματος κ. Μάντυ Σεβαστού, στην δημοσίευση απόφασης του ΠΙΣ για την εξάμηνη αναστολή της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος του Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδωνα Βόβολη.
22/10/2021

Γραφείο Τύπου - Τομέας Παιδείας σχετικά με δυο κυβερνητικά Tweet, της Υπ. Παιδείας Ν. Κεραμέως & του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Α. Γεωργιάδη, για την καθολική αποχή - απεργία εκπαιδευτικών από την «αξιολόγηση».

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου - Τομέα Παιδείας σχετικά με δυο κυβερνητικά Tweet, της Υπ. Παιδείας Ν. Κεραμέως & του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Α. Γεωργιάδη, για την καθολική αποχή - απεργία εκπαιδευτικών από την «αξιολόγηση».
11/10/2021

Για την επάρκεια τροφής στα ελληνικά νοικοκυριά, τα οποία δημοσιεύτηκαν χθες, όπως αποτυπώνονται στην Έρευνα Εισοδήματος και Συνθηκών Διαβίωσης για το 2020.

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου για την επάρκεια τροφής στα ελληνικά νοικοκυριά, τα οποία δημοσιεύτηκαν χθες, όπως αποτυπώνονται στην Έρευνα Εισοδήματος και Συνθηκών Διαβίωσης για το 2020.
8/10/2021

Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Βόβολη για την πειθαρχική διαδικασία του ιατρικού συλλόγου Αθηνών.

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Βόβολη για την πειθαρχική διαδικασία του ιατρικού συλλόγου Αθηνών.
7/10/2021

Σχετικά με την τοποθέτηση του κινήματος "Ελεύθεροι Ξανά" για την ψήφιση στη βουλή της συμφωνίας των Παρισίων για το αμυντικό δόγμα Ελλάδας-Γαλλίας.

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με την τοποθέτηση του κινήματος "Ελεύθεροι Ξανά" για την ψήφιση στη βουλή της συμφωνίας των Παρισίων για το αμυντικό δόγμα Ελλάδας-Γαλλίας.
6/10/2021

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με ενημέρωση για την ημερομηνία παρουσίας του Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδωνα Βόβολη ενώπιον του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με ενημέρωση για την ημερομηνία παρουσίας του Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδωνα Βόβολη ενώπιον του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
4/10/2021

Γραφείο Τύπου - Τομέας Παιδείας σχετικά με τις δηλώσεις του Πρύτανη Πανεπιστήμιου Πάτρας, για την προσέλευση των φοιτητών στο πανεπιστήμιο Πάτρας υπό προϋποθέσεις.

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου - Τομέα Παιδείας σχετικά με τις δηλώσεις του Πρύτανη Πανεπιστήμιου Πάτρας, για την προσέλευση των φοιτητών στο πανεπιστήμιο Πάτρας υπό προϋποθέσεις.
1/10/2021

Σχετικά με με τους ισχυρισμούς του Υπουργού Επικρατείας για "επιτυχημένη εφαρμογή πολιτικών από την Κυβέρνηση βασισμένων στην επιστημονική γνώση και δεδομένα."

«Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με τους ισχυρισμούς του Υπουργού Επικρατείας για "επιτυχημένη εφαρμογή πολιτικών από την Κυβέρνηση βασισμένων στην επιστημονική γνώση και δεδομένα."
30/9/2021
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Μάθετε πώς θα γίνεις μέλος στο κίνημα Ελεύθεροι ξανά πατώντας στο ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Επιστροφή στο περιεχόμενο