ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ - Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά | Φαίδωνας Βόβολης

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Οι άνθρωποί μας.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Τζένη Μπακομήτρου
GENERAL MANAGER - ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Επαγγελματίας του τουρισμού, με 28 χρόνια εμπειρίας στον τουριστικό κλάδο. Διπλωματούχος της τουριστικής σχολής του κολλεγίου ΑΚΤΟ. Μιλά αγγλικά και γερμανικά. Υπήρξε συνιδιοκτήτρια μεγάλου τουριστικού γραφείου με παραρτήματα σε Ελλάδα, Ευρώπη και Μέση Ανατολή.
Μάντυ Σεβαστού
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
Είναι φυσικός και δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης στον οποίο διατηρεί επιτυχημένη πορεία ως ιδιοκτήτρια - διευθύντρια φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης στην Κηφισιά από το 1999. Ως φυσικός  έλαβε το πτυχίο της από τη σχολή θετικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Παράλληλα με την διδασκαλία, είναι και σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας. Γνωρίζει άριστα δύο γλώσσες. Ελληνικά και αγγλικά.
Νικολέτα Κουλέτσιου
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Βρίσκεται αρκετά χρόνια στον τομέα της ενημέρωσης και έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στους τομείς της δημοσιογραφίας και της εικονοληψίας με βασικό της χαρακτηριστικό το ειδησεογραφικό και πολιτικό ρεπορτάζ. Έχει σπουδάσει γενική δημοσιογραφία και έχει επίσης εξειδικευτεί στην υποστήριξη συστημάτων εφαρμογών και δικτύων υπολογιστών. Παράλληλα έχει αναπτύξει και επιχειρηματική δραστηριότητα έχοντας μια επιτυχημένη πορεία με την Alfa Advertising η οποία κινείται στο χώρο της ολοκληρωμένης επικοινωνίας. Γνωρίζει άριστα δύο γλώσσες. Ελληνικά και αγγλικά.
Σκεύη Σαββίδου
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & SOCIAL MEDIA
Έκανε την εμφάνιση της στην επιχειρηματικότητα γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία καθώς δημιούργησε μια εξαιρετική επιχειρηματική δραστηριότητα με αποκλειστική εισαγωγή στην Ελλάδα, με αποκλειστική διαχείριση και αποκλειστική διάθεση προϊόντων στον χώρο των καλλυντικών. Έχει σπουδάσει διοίκηση εφοδιαστικής αλυσίδας (Logistics) δίνοντας της συγκριτικό πλεονέκτημα σε επίπεδο οργάνωσης και αντίληψης διαθέσιμων πόρων σε ότι αφορά τη σωστή χρήση τους. Η αγάπη της για την επικοινωνία και τα social media καθώς τα γνώρισε και τα αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή δημιουργίας τους λόγω της συχνής παρουσίας της στο εξωτερικό, την έχουν οδηγήσει να κατέχει μια μοναδική τεχνογνωσία συμβουλευτικής ψηφιακής επικοινωνίας δίνοντας διαφοροποιημένες, καινοτόμες και αποτελεσματικές ιδέες σε επιχειρήσεις και δημόσια πρόσωπα. Γνωρίζει άριστα δύο γλώσσες. Ελληνικά και αγγλικά.
---------------------------------------
Ζητήστε την πληροφόρηση που επιθυμείτε
στέλνοντας e-mail
στην ηλεκτρονική διεύθυνση
"info@eleutheroixana.gr"
γράφοντας στο θέμα του μηνύματος σας
το όνομα του τμήματος που σας ενδιαφέρει.
---------------------------------------

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Μάθετε πώς θα γίνεις μέλος στο κίνημα Ελεύθεροι ξανά πατώντας στο ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Επιστροφή στο περιεχόμενο