Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά | Φαίδωνας Βόβολης

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Καλώς ήλθατε στο κίνημα "Ελεύθεροι Ξανά"!
Μια ίωση, ένα διαφαινόμενο σύστημα προώθησης ανελευθεριών, μια αλλοίωση της ζωής μας αλλά και των αρχών αυτής με ταυτόχρονη υποχώρηση στις πάγιες εθνικές μας θέσεις και μια διάλυση της οικονομίας και της καθημερινότητας του Έλληνα έγινε αιτία ώστε μια μεγαλειώδης αντίδραση υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων από κάθε γωνιά της χώρας να μετεξελιχθεί σε έναν σύγχρονο, ευρωπαϊκό πολιτικό σχηματισμό ο οποίος σέβεται και υπηρετεί απαρέγκλιτα το σύνταγμα, τις ελευθερίες και τη Δημοκρατία της πατρίδας μας.
Εκφράσαμε ιατρική γνώμη που επιβεβαιώθηκε. Μας “προσθέσαν” ιατρικές απόψεις απλά γιατί έτσι τους συμφέρει.
Ο επικεφαλής του κινήματος "Ελεύθεροι Ξανά", ο διακεκριμένος καρδιολόγος Φαίδωνας Βόβολης από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης των μέτρων αντιμετώπισης της επιδημίας (το τονίζουμε αυτό) εξέφρασε την αντίθεση του σε ότι αφορά τη σκληρότητα αυτών και έθεσε στη συνέχεια σε δημόσια θέα τις απόψεις του για την πορεία του ιού, για τη χρήση των μασκών και και την υποχρεωτικότητα των εμβολίων. Σχεδόν όλα όσα έχει πει (μπορεί κάποιος να ανατρέξει και στα video του) έχουν επαληθευθεί σήμερα και παρόλο αυτά συνεχίζουν ορισμένοι, για τους δικούς τους λόγους, να του χρεώνουν θεωρίες που ποτέ δεν έχει ενστερνιστεί. Την αλήθεια για τα συγκεκριμένα θέματα μπορείτε να τη βρείτε πατώντας πάνω στα παρακάτω πεδία.   
Ξεκινάμε ένα όραμα.
Αυτό της ελευθερίας.
Ας το ζήσουμε... Μαζί!
Υποσχόμαστε λοιπόν ότι το κίνημα "Ελεύθεροι Ξανά" θα μπει στη βουλή, θα διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της χώρας και θα ασχοληθεί από την πρώτη στιγμή με την ανακούφιση της καθημερινότητας των πολίτων.
Ειδικά τα τελευταία δέκα χρόνια, όλες οι κυβερνήσεις μέχρι και σήμερα έχουν ως πρώτο μέλημα τους να "βγαίνουν" οι αριθμοί στην οικονομία ώστε να είναι ευχαριστημένοι μαζί τους η "τροϊκα", οι "θεσμοί", το ΔΝΤ και γενικά συμφέροντα που δεν ευθυγραμμίζονται με αυτά των πολιτών της χώρας μας. Θέλουμε να σταματήσει αυτό. Θέλουμε, φυσικά, να είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας με τους εταίρους μας στο βαθμό που αυτό είναι, όμως, δυνατόν. Θέλουμε πρωτίστως υγιείς και χαρούμενους πολίτες που θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην πατρίδα τους γιατί αντιλαμβάνονται και αυτοί ότι το κράτος τους αντιμετωπίζει με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Σύμφωνα με μελέτες που έχουμε πραγματοποίησει με τους επιστημονικούς συνεργάτες του κινήματος έχουμε σοβαρές και κοστολογημένες προτάσεις για να πραγματοποιήσουμε τα αιτήματα που παρατηρείτε στα παρακάτω πεδία και αφορούν την υγεία, την παιδεία, την εθνική και εδαφική κυριαρχία, τη Δημοκρατία, την οικονομία και φυσικά την αξιοπρέπεια της διαβίωσης των πολιτών της χώρας.  
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Μάθετε πώς θα γίνεις μέλος στο κίνημα Ελεύθεροι ξανά πατώντας στο ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ;
Επιστροφή στο περιεχόμενο